Skip to main content

Replies sorted oldest to newest

Same think happened to mine.  I guess bouncing around between China and our homes is hard on them.

While running on my layout it happened again and was a pain to find the missing piece. So I put a very small drop of superglue where the piece that holds the axle in place goes into the truck at both ends and the problem stopped.  You may want to do the same.

I have six of the flyer Chief Berkshires and five have had this problem while running usually causing board failure. They all have been to Lionel for repair and one just came back with a retainer missing.

They should have redesigned this flimsy part on the new production but from the above posts that did not happen. I will be very happy when AMERICAN MODELS gets my new pacific's in.

They test run em before shipping and the owner answers the phone!

Gunny

American Models engines are to basic in today's train world.  I have 5 of them and like them.  I just wish Ron would upgrade his product so you could add Legacy to make it current.

Bill,

I have no interest in command control! I would much rather have the well detailed AM units that I know will work when they arrive and are backed by excellent service.

All my flyer TMCC steamers and Diesels have either been sold or sit on the shelf. The Flyerchief Berkshires (6) were the last straw.

Gunny

Add Reply

Post
OGR Publishing, Inc., 1310 Eastside Centre Ct, Suite 6, Mountain Home, AR 72653
330-757-3020

www.ogaugerr.com
×
×
×
×
Link copied to your clipboard.
×
×