Skip to main content

I wanted to reach out and see if anyone else is having problems with there new visionline GS-4s.  Mine seems to have something binding up in it when it goes forward.  It will kind of lurch and studder forward with a slight squeaking sound but it runs perfectly in reverse.

I am gonna call Lionel of course but I just wanted to see if anyone else has this problem or has any idea what it could be.  Everything is lubricated and has freedom of movement.

Thanks,

Tom

NOTE FROM MODERATOR:  I moved this topic the a Lionel forum since this is not a 3-rail scale question.

Last edited by OGR CEO-PUBLISHER
Original Post

Replies sorted oldest to newest

I wanted to reach out and see if anyone else is having problems with there new visionline GS-4s.  Mine seems to have something binding up in it when it goes forward.  It will kind of lurch and studder forward with a slight squeaking sound but it runs perfectly in reverse.



I am gonna call Lionel of course but I just wanted to see if anyone else has this problem or has any idea what it could be.  Everything is lubricated and has freedom of movement.



Thanks,



Tom

I believe I read similar things regarding this locomotive.  It may take you a while, but do some different searches on the forum and you should come up with others observations.  If you do the advanced search, look in the last 90 days.

Add Reply

Post
This forum is sponsored by Lionel, LLC
OGR Publishing, Inc., 1310 Eastside Centre Ct, Suite 6, Mountain Home, AR 72653
330-757-3020

www.ogaugerr.com
×
×
×
×
Link copied to your clipboard.
×
×