This new source code that you have is confusing how do you up load a photo or video from you computer.

Original Post

New source code? No idea what you're talking about.

To attach a picture to a post,  just click the "Add Attachments" link bottom right of the posting wondow and choose the file on your computer. Be sure to click the box where it says "Insert all photos and videos into post body (large size)."

Do that and this is what you get.

GMR67 Fixed box

Attachments

Images (1)
Last edited by Rich Melvin

Rich, I'm having the same problem that Dan had when trying to load pictures.  When I select the "insert/edit image", I get a new screen that asks for a Source.  Next, it wants an image description (which I understand), and then it wants me to fill in the dimensions  X by X.  What does that mean?  I have had no problems in the past posting photos.  I can't seem to get around this new screen.  Any ideas?

Thanks.

Mike

Try following Rich’s instructions above by using the “Add Attachments” link button with the little paper clip icon at the BOTTOM RIGHT of the posting window, not the “Insert/Edit Image” icon at the top.  

Note: Depending on what device you’re using, the “Add Attachments” link button may not appear until you place the cursor inside the posting window when you’re replying to an existing thread.  If you are starting a new topic, it should already show.  Click on “Add Attachments” then simply follow the prompts that pop up on your screen.  That’s the best (and easiest!!) way to pull an image (i.e. photo) from your computer and place it in your post.

EDIT:  See TEDW’s post below mine for a screenshot of what Rich and I are trying to explain above.  Thanks, Ted!

Last edited by CNJ #1601

The previous two posters have it right. Use the "Add Attachment" feature to add an image to your post.

DAN, I never posted a video from my phone while using my phone to be on the forum. If you don't mind I'm going to give it a shot now. Wish me luck.

Took a few minutes. Video was 80 MB.

Attachments

Videos (1)
0304182047

Having a problem with posting a video on the forum. Tried twice in another thread and both times it was distorted. I’ll try here. 

Attachments

Videos (1)
trim.08900BBC-5D75-446D-A796-9143D0915398

The video is not formatted correctly. It looks like it was shot in 4x3 SD (standard definition), then expanded to a wide-screen 16x9 HD (high definition) format video. When I download this video and play it locally on my computer, it looks exactly the same...stretched horizontally.

Thanks Rich,

 I posted the video from my iPhone. I’ll check on the computer and see if I can change the format. 

John

Just like Rich, when I moved the video file from the forum to my computer, it looked the same, stretched horizontally.  When I e-mailed the file from my phone to my computer, it looked normal.  The difference I see is that the stretched file is a MP4 format and the normal one is a MOV file.  I'll try uploading the file from my computer and see what happens.

Attachments

Videos (1)
Test Video

Looks like I'll have to bring my wife into this issue.  She has more photo and video editing applications loaded on her computer.  Perhaps she can save the file in a different format.

John

Add Reply

Post
OGR Publishing, Inc., 1310 Eastside Centre Ct, Suite 6, Mountain Home, AR 72653
330-757-3020

www.ogaugerr.com
×
×
×
×
Link copied to your clipboard.
×
×